Kulturno sportski klub KUL PONG otvorio je svoja vrata i započeo sa radom u studenom 2015. godine.

KUL PONG svijet na čak tri lokacije nudi građanima Bjelovara zanimljiv kulturno sportski program kojim želimo poručiti građanima da kultura, umjetnost i sport mogu biti bliski te povezati različite ljude koje vodi isti cilj: ljubav prema tome što rade.

Želimo naglasiti da je KUL PONG KLUB za sve, a ne samo za odabrane te da u svom planu i programu uz promoviranje rekreacije i stolnog tenisa imamo razne druge aktivnosti i kreativce te da nam je želja da što više informiramo širu javnost o problemima djece, mladih, invalida i djece s teškoćama u razvoju te da im možemo omogućiti rad sa stručnjacima različitih profila, da svi skupa mogu polaziti naše treninge, radionice, igraonice bez obzira na znanja i mogućnosti.

Mi smo klub koji u svojim redovima želi okupiti i male i velike, individualce, kreativce, umjetnike, sportaše i sve one koji žele naučiti više i razvijati svoje sposobnosti.

Mi smo kulturni klub koji u svom program ima održavanje kreativnih radionica crtanja, pisanja, izrada slikovnica, stripova, govorničku školu, debatni i novinarski klub te plesnu grupu kao i još mnogo zanimljivh sadržaja.

ČITAJTE VIŠE O NAMA

 

KUL PONG Sponzori i prijatelji