Prošli vikend sam provela u Zagrebu, bio je organiziran orijentacijski kamp za djecu sa posebnim potrebama.

U petak oko 13 sati uputila sam se prema Zagrebu. Po mene je došla Ines (moja trenerica) i po običaju ona je kasnila, ali meni to nije predstavljalo nikakav problem. Bila sam smještena u hotelu „I“ . Hotel  je bio odmah do Arene, bila sam ljuta na sebe jer nisam mogla ići gledati rukomet. Nakon što sam se smjestila u sobu sa mamom sam otišla u Arenu Centar kako bi mi brže prošao dan jer sam jedva čekala idući.

Kad sam se vratila u hotel, bilo je međusobno upoznavanje gdje sam upoznala jednu djevojčicu i dječaka. I došla je konačno subota kada sam se uputila prema dvorani gdje sam igrala stolni tenis s ostalom djecom. Bilo mi je veoma drago kad sam vidjela osmijeh na drugoj djeci i što ih stolni tenis zabavlja i uveseljava. Kasnije sam igrala sa svojom prijateljicom i protivnicom Valentinom i sa ostalima iz „URIHO-a“. Svi su veoma ljubazni i drago mi je što sam ih upoznala.

Prije svakog treninga važno je zagrijavanje, za neke dijelove zagrijavanja nisam ni znala da to mogu i invalidi. U nedjelju ujutro sam ponovno išla u dvoranu gdje sam ponovno odradila trening sa ostalima. Bojala sam se da neću znati napraviti ono što mi se kaže, ali trenerica Ivana isto objašnjava kao i moj trener Marinko. Naučila sam nešto novo i jako sam zadovoljna događajima.

Vikend mi je bio zabavan i uzbudljiv. Po mene i moju mamu su došle Ines i Rea, putem kući vidjele smo srne sa bijelom stražnjicom i divlju svinju koja je na kraju bila pas. Nadam se da će i sljedeće godine biti orijentacijski kamp u kojem ću naučiti još nešto novo. Sljedeće što mi slijedi je prvenstvo Hrvatske u Vukovaru za kojeg se trebam dobro pripremiti.

PODIJELITE OVO

KUL PONG Sponzori i prijatelji