Želiš zabavu, igru, veselje, nešto novo naučiti, dođi u Kulturno sportski Kul Pong klub. Tamo su ljudi dragi, smiješni, svi su puni razumijevanja, a najviše su ti spremni pomoći ako si nov.

Svi su dobrodošli u klub, sva djeca i odrasli i svatko se prema svakome odnosi jednako. Iako je prostor mali, u njemu vlada pozitivno ozračje. Negativa ne postoji u rječniku cijele zajednice Kul Pong kluba što pokušavaju prenijeti na druge ljude izvan zajednice raznim manifestacijama.

Pitaju me zašto baš Kul Pong, a odgovor je jednostavan: Mnogo je motivacije i podržavanja, jednostavno ne daju da nestane taj unutarnji žar koji je u meni od prvog dana. Svi su me odmah prihvatili i rado su igrali sa mnom. Moj prvi odlazak na natjecanje je bio veoma uzbudljiv, napet i uspješan. Mlađe generacije također idu na natjecanja i postižu odlične rezultate zahvaljujući najboljem treneru.

Kul Pong, osim što je klub za stolni tenis, također vodi i kreativne radionice za sve uzraste. I to je grupa u kojoj sam i ja.

Smijeh je naša svakodnevica: događaj iz Splita, kada sam odbila dati medalju za akumulator, božićne aktivnosti, naganjanje s metlom, izložbe, koncerti, foto tečajevi, Haloween, poticanje na toleranciju i još mnogo toga.

Period kada nisam mogla trenirati je bio veoma težak za mene. Jednu večer sam otišla na trening iako nisam smjela, a ni doktor ni majka me nisu mogli zaustaviti.

PODIJELITE OVO

KUL PONG Sponzori i prijatelji