Kad sam saznala da ću dobiti sestru ili brata nisam bila previše oduševljena. Oduvijek sam htjela sestru. Kada sam bila manja govorila sam svojim roditeljima ''svi moji prijatelji dobivaju braću i sestre samo ja ne''.

Moja želja se ostvarila, rodila se moja sestra. Došla na svijet, bila je toliko sičušna da si je mogao držati jednom rukom. Naravno ne mislim ozbiljno. Moja sestra se zove Leonarda i ima 3 i pol godine. Ima kratku smeđu kosicu i smeđe oči koje sijaju dobrotom i veseljem. Ona je moja mlađa sestra koja mi je uljepšala odrastanje. Kada je bila skroz mala beba njezino plakanje mi je išlo na živce.  Brzo je prolazilo vrijeme, i jednog dana mala dosadica počela je puzati, grebati me, čupati i uzimati sve moje stvari. To i dan danas radi.

Kad je prohodala nismo je mogli uhvatit koliko je bila brza. Prestala je toliko plakati, sada je progovorila i ne gasi se. Nitko nije mogao razumijet njezini jezik. Stvarno joj se divim tako malo dijete, a pametnije je od nekih odraslijih. U njoj vidim sebe. Kada ju vidim da se igra sa barbikama ili plišancima sjetim se sebe i svog djetinjstva. Rado bih se vratila u to vrijeme. Najviše je ljuti kad joj kažem da je mala, je mala je, ali je u srcu velika. Pošto sam ja lijena nju mučim da mi donosi stvari,moramo to iskoristiti dok još mogu. Nemojte to raditi svojim braćama i sestrama. Zajedno gledamo crtiće, pogotovo Frozen i Pepu pig. Kada sam tužna i ako me vidi da plačem kaže mi ''nemoj plakati, proci ce sve sto te boli''. 

Imati  prijatelje je zaista predivan osjećaj, ali imati sestru je najbolji osjećaj koji mogu osjećati. Prijatelji će kad tada otići, razočarati te. Ali znam da nisam sama, imam sestru koja me dočeka kad dođem doma raširenih ruku i toplim malim zagrljajem. Moja sestra je moj iskreni prijatelj. Nekad joj kažem svoje gluposti i probleme makar ona mene ne razumije u potpunosti, jer ona još ne zna što je život. Vrijeme provedeno sa njom je nešto najljepše za mene. Sestra ne netko veoma poseban i zato se ljubav prema njoj ne može se izmjeriti.

PODIJELITE OVO

KUL PONG Sponzori i prijatelji