LJUBAV! Postoji li čarobniji, ljepši osjećaj u svijetu? Voljeti je plemenito, pošteno, a ujedno i neizbježno. Bez ljubavi ne bismo postojali, niti spoznali smisao života.
Sofoklo je davno spomenuo: "A ja za ljubav samo dođoh na taj svijet."

Što je zapravo ljubav? Većina ljubavlju još uvijek smatra poveznicu muškarca i žene. Ljubav je bez boje okusa i mirisa. Ne može se dodirnuti, ali se može osjetiti,  ne može se uhvatiti, ali se može zagrliti. Ljubav. U svim stanjima, u svim preprekama. Postoje različite ljubavi, a svaka od njih čovjeka čine sretnim i ispunjenim, unosi toplinu i nježnost u njegovo srce i pruža mu osjećaj sigurnosti. Čovjek obično voli ljude koji su mu bliski i koji ga okružuju, ali to nije jedina ljubav koju možemo osjetiti. Postoje ljubavi prema sportu, ljubav prema svome gradu i mjestu u kojem odrastamo. Svaku od ovih ljubavi nosimo u sebi i ne dozvoljavamo da je itko ugrozi. Te ljubavi su jače od svega, čvrste su i neuništive. Bilo da se radi o ljubavi prema roditeljima, bratu, sestri, prijateljima i nekim drugim bliskim prijateljima nema pre velike razlike jer svaka od ovih ljubavi je nesebična, uzajamna i nikad ne prestaje.

Ja sam navela neke od ljubavi, ali postoji još hrpa njih. Postoji još jedna vrsta ljubavi, potpuno drugačija od ostalih. Ona je nježna i krhka te se mora dobro čuvati. Stvara nesigurnost, uznemirenost i leptiriće u trbuhu. Da da, vjerujem da svi sada znate o kojoj ljubavi govorim. Kada smo previše nesigurni u sebe i svoje osjećaje, našu ljubav prati ljubomora, to je osjećaj koji izaziva bol i tugu u srcu te nemir u duši. Zato onaj koji voli treba se boriti protiv tog ružnog osjećaja. Ljubav je lijepa kada je strpljiva i iskrena. Ljubav je osjećaj koji pobjeđuje sve, a čovjek kada voli i kada je voljen osjeća se lijepo, sretno i zadovoljno. Daje mu krila.

Voljeti je najljepša stvar, osjećaj, ne znam kako da to nazovem. Ljubav čini čuda.

PODIJELITE OVO

KUL PONG Sponzori i prijatelji