Mnogo puta se zapitam tko sam ja ustvari? I onda, razmišljam i dolazim do zaključka. Kratko ću vam reči tko sam ja. Ja sam djevojka, kao i ostale djevojke. Živim, učim o životu,.. radim sve ono što i ostali ljudi.

Osjećam da moj osmijeh bije bitku da živim život, a ne da život prolazi pokraj mene. Osjećaj postojanja se ne uči, on je u nama, u meni. Moja slika, moj karakter me odaju. Želim promijeniti mnogo toga na sebi.

Ponekad život može boljeti. Tada poželim da mi netko čvrsto stegne ruku i sa mnom prođe kroz te teške trenutke. Pa svi želimo da je tada netko uz nas..zar ne?

U ovom moru istih lica, sličnih postupaka, jedva različitih mišljenja, u ovom bezličnom svijetu koji je samo dio beskrajnog svemira, ja sam samo jedna od mnogo sličnih meni. Sličnih. Ne istih. Ono što mene izdvaja od tih sličnih, zmagljenih lica, je ono što sam ja ustvari. Sve moje osobine čine me baš takvom kakva jesam, čine moj karakter drugačijim od ostalih. Moja razmišljanja, shvaćanja, moje želje i snovi, nade, cijelokupna moja ličnost čine tu jednu točku drugačijom i originalnom pored milijardu drugih.

Najbitnije u životu je imati cilj pred sobom. Cilj koji želim postići pod svaku cijenu.

Pored cilja mora postojati i ambicija. Ambicija je ono što, ustvari, pomaže da osvojimo vrhove, oborimo sve rekorde i dostignemo cilj. Da to je moj život, to su želje i snovi. Svijesna sam da su moje mogućnosti manje od mojih želja, ali pored toga trudim se uskladiti ih. To me ne može obeshrabriti jer sam ja veliki optimist. Da, to sam ja. Puna sam želja,mana i vrlina, veliki sam sanjar. Mnogo tražim od života.

Život je zamršen i težak, ali svatko od nas može uljepšati drugome dan, riješiti problem i samo jednim osmijehom pridobiti nečije srce, a to je već mnogo.

PODIJELITE OVO

KUL PONG Sponzori i prijatelji