U svakom danu se zamaramo stvarima, živciramo se zbog ljudi, zbog škole, posla, brinemo se tko će što reći, što će netko misliti i zbog drugih obaveza. Mogli bismo sve pustiti i uživati u svakom nadolazećem danu.

U određenom periodu života nastojimo postići nešto kako bismo kasnije mogli uživati. Dan trebamo iskoristiti na sve moguće načine. Svaki dan je nova šansa, nova prilika da napraviti nešto što još niste. Vrijeme veoma brzo leti, iz dana u dan smo stariji, zreliji i trebali bismo uživati u životu, svakom danu dok još možemo. Ispunite na dalje svaki svoj dan radošću i veseljem i vjerujem da ćete se odlično osjećati. Ako ste loše, mislite da ste za ništa, ali osjećaj kada jedva čekate da se probudite i ustanete, taj osjećaj nam pomaže u teškim danima.

Ako radite stvari koje će druge zadovoljite, odmah stanite. Krenite ispočetka i radite to u svoju korist.

Istina da dan kratko traje da sve ono loše treba biti ispravljeno, ali sve se stigne uz dovoljno truda.  Iskoristite dan nečim što ste se bojali napraviti, napravite taj jedan korak naprijed i prijeđite preko straha.  Moramo stvarati planove, jer ne može se živjeti iz dana u dan. Moramo imati pred očima ozbiljnost života, ali to samo znači da moramo ispuniti zadaću današnjeg dana. Svakog dana trebamo uzeti iznova u ruke, ''danas'' je jedino vrijeme u mojim rukama. Netočno svaki novi dan je našim rukama, tvojim, mojim. Znate onu izreku ''sve što možeš napraviti danas, ne ostavljaj za sutra''. Točno tako trebamo sve stvari, događaje ostvariti.  Sve u životu je prolazno,  mi provodimo naš život u iščekivanju; čekamo da odrastemo, da završimo školu,..itd. Što nam na kraju ostaje? Ostaju nam lijepe uspomene na koje sa osmjehom gledamo i koje bismo rado ponovno proživjeli. Nitko nije rekao da ne možemo ponovno to ponoviti, naravno da možemo, ali ne točno onako kako je bilo onda.

Željom i trudom sve možemo. Iskoristite dan za oproštenja, zabavu, veselje, avanturama. Svatko to zaslužuje.

Oprostite osobi koja vas je povrijedila, vjerujem da ćete joj uljepšati dan, ne samo njoj nego i sebi. Iskoristite dan sami ili s nekim i zabavite se. Jednom se živi. Ja sam veliki sanjar i svoje snove želim ostvariti, ne samo zato što su veliki, već su i ostvarivi. Iskoristit ću dan lijepim stvarima i uživati ću u životu. Jer čovjek bez mašte je čovjek bez krila( Muhammad Ali). Uživajte u svakoj sitnici  mnogo ih je, a vrijede mnogo. Jednostavno uživajte u svakom danu.

PODIJELITE OVO

KUL PONG Sponzori i prijatelji