Noć knjige je bio definitivno pun pogodak i da na mjestu je pitanje Ivana Ivanušec koja kaže zašto ovo ne radimo svaki mjesec e pa točno hoćemo u inat babarogama i onima koji su jučer pokušali umanjiti uspjeh našeg druženja jer da imali smo hrpu aktivnosti i jedno loše ali to je život . NO ova slika pokazuje kako je bilo našim #kulkreativcima ili #kulpongovcima i gostima. 
Noć knjige je bio odličan povod da pričamo s našim kulerima o tome što čitaju, vole li čitati i moramo vam reći da nisu baš tako nezainteresirani kako je izgledalo odgovor na pitanje volite li čitati ali je činjenica da rijetka djeca čitaju mimo lektire i mimo onih koje mame potjeraju .i mame i tate kojI su bilI moramo pohvaliti .. A mi u klubu imamo puno likovnjaka koji obožavaju crtati rekete da imamo i Marka koji rastura Lektire i Borisa koji ih ne voli ali pokazao je znanje u piscima istih .. i Katju koja kad radi špagu može i knjigu čitati i daaaa između igre i fotkanja, pričalo se o njihovim najdražim bajkama, prvim knjigama ali i trenericinoj knjizi o šegrtu Hlapiću i daaaa pao je dogovor, tko nije dobar na treningu više ne radi trbušnjake i sklekove nego čita knjige .. daaa polica s knjigama od jučer u klubu i svi članovi mogu posuditi ili si skratiti čekanje čitanjem a kako smo razgovarali mogli bi postati pravo društvo čitatelja jer nakon mrve treme kako će proći ..sipali su naslove ali i čitali knjige rasute po stolovima i baš je bilo kul ..pingač se igrao , crtalo se i svašta radilo no najzanimljiviji dio je bio druženje u razgovoru o knjigama i kada se pokušavalo igrati .. knjigom jer ako niste znali englezi su nekad igrali po kućama s knjigama ili bilo čim što su dohvatili pa eto i mi smo se prisjetili daleke povijesti knjige i stolnog tenisa a mi smo ih jučer opet spojili i više ih nećemo razdvajati ...jer oni su ... suđeni  smile 
A od danas … mi imamo policu za knjige koju su prve sa sadržajima za djecu napunile naša duša Ivana ( koja je čudo knjiga donijela ) i kul mama Daria Gredelj hvala .. Ivana i tebi hvala što se s nama toliko trudiš ali mislim da mi pokazujemo da nam je to neprocjenjivo .. osmijesi su tu a slobodno ih pitajte sve kako im je bilo.

PODIJELITE OVO

Galerija slika

KUL PONG Sponzori i prijatelji