Iza nas je prekrasan vikend koji smo proveli u ŠRC Kukavica sa svojim kul pong članovima, njihovim obiteljima ali i posebnim gostima iznenađenja. Pozdravljamo sve bubane koji su odustali zbog bolesti ali i sve one koji su nas pratili s mora.
KUL PONG KLUB ugostio je prijatelje iz Zagreba (goste iznenađenja) koji se bave sjedećom odbojkom, naime da, odluka je pala uvodimo još jedan sport u naš klub uz stolni tenis! Čuli ste za odbojku, sigurni smo a za sjedeću odbojku ?!? Hehe ok, ok neki jesu neki nisu zato smo mi tu.
Ovih dana neki od naših gostiju putuju na svjetsko prvenstvo u Nizozemsku, pa dok mi jedva čekamo prve streem tekme da navijamo na našu novu kulericu Anamariu Sabljak hrvatsku reprezentativku sjedece odbojke odlučili smo, da ćemo se kao klub početi rekreativno baviti istim sportom. Da, uz pigač koji već igramo stiže i odbojka, sjedeća. Da, neinvalidi će se ubaciti u sport invalida i slobodno pitajte zašto, slobodno se javite ako ste zainteresirani vidjeti ... ako imate puno upitnika…nama je sve jasno Mi se želimo rekreirati i popularizirati i stolni tenis i sjedeću odbojku jer oni to zaslužuju i to želimo zbog vise stvari. Zasto?

ZATO ŠTO je sjedeća odbojka vrlo dinamičan, atraktivan, momčadski sport koji uključuje sve svoje sudionike kojima zdravlje ne priječi rekreativnu aktivnost
ZATO ŠTO su oba sporta za sve ne za odabrane!
ZATO ŠTO se radi o druženju s predivnim ljudima, djecom, mladima!
ZATO ŠTO su to predivni sportovi!
ZATO ŠTO želimo druženje neinvalida i invalida!
ZATO ŠTO želimo naučiti pongovce i kulkreativce!
ZATO ŠTO vam ne moramo odati sve naše želje

#PONGOVCI I #KULKREATIVCI odradili su predviđeni program i zadovoljno išli kućama spavati jer smo ih stvarno izmorili, što sa svježim zrakom, što s radom, redom i disciplinom, što sa zabavom . Vjerujemo da ćete ih još par dana gledati i slušati što su sve radili, osim druženja s gostima iznenađenja, koje smo uključili u sve naše sadržaje. I naši prijatelji i gosti rado su nama odradili i kul dio priče i kažu rado sudjelovali u predavanjima na temu Živi KUL i ne uznemiravaj i KUL Medijska pismenost – opasnosti interneta. Mislimo da smo ih iznenadili kako to mi radimo ali i što smile

Ivana Pavic, Anamaria Sabljak, Lena Pavić i Stjepan Gregorin ... hvala Vam do neba i nazad što ste nas posjetili, što ste nas izdarivali kao da nas znate sto godina, što se našem mladom klubu svojom pozitivom dali nova krila. Hvala Vam od svih nas!
Divni ste i Vi i Vaša ljubav prema odbojci svih vrsta a najviše Vam hvala što ste nam donijeli novi sport i rekreaciju jer sjedeća odbojka postaje neizostavni dio svih naših treninga i rekreacija i definitivno ćemo je uglaviti u svoj program sve vas rado ugostiti opet. Posebno hvala Ivani i Anamarii, odbojkaškim divama! Znate li da je Ivana Pavić jedna kul ful mama, žena, sutkinja, predsjednica koja radi kao hobotnica a osim simpatičnog osmijeha nosi tonu različitih osoba i titula i znanja i kao putujuća enciklopedija je iz nekoliko područja a mi se usuđujemo reći da smo ugostili majku sjedeće odbojke koja nam je čak pekla i palačinke. I Anamaria je KUL predivna djevojka, igra za repku Hrvatske u sjedećoj odbojci i tako je posebne energije, vesela i prekrasna i toliko nas je oduševila da ako želi mi ćemo je usvojiti smile da dokažemo koliko nam se dopala kao sportašica i osoba.

HVALA VAM cure što ste našle vremena za druženje s nama i što se stigli u naš mali kolektiv, Vi veliki sportski divovi, i to samo par dana prije najvećeg natjecanja. Naravno želimo Vam zdravlje i sreće za nadolazeće svjetsko!
Hvala i Panini pekari na pecivima, hvala i Izletište i vinotočje "Vinia" na vinu, hvala Kick Off. Hvala i obitelji Klačić što je dofurla nam novog člana smile HVALA i Marku Vodopija i njegovim curama iz Šrc Kukavica što su nam omogućili da sa svojim kul pongovcima i gostima odradimo planirano i zabavimo se kao nikad, stvarno smo uživali.

Hvala svima koji su sudjelovali i pomogli da se naša ideja ostvari.
HVALA OD SRCA i Marinko Lee Ban i Ivana Ivanušec jer bez ta dva NEZAMJENJIVA kotačića sve ovo ne bi bilo točno ovako kako se sve odigrali i završilo savršeno dobro druženje s dragim ljudima. Naravno ne bi bilo isto ni da ja Ines smile nisam urlala onuda i pomagala da se sve odradi na vrijeme i s voljom.. muvet , muvet, muvet
ali to je jednostavno naš kul način da svaki od nas troje da u ovo nešto svoje smile i nije još sva hvala budemo to radili još par dana smile

VAŠ KUL PONG KLUB

PODIJELITE OVO

Galerija slika

KUL PONG Sponzori i prijatelji