KulSvemirskiDnevnik očito RADI! :O Uz trud i rad dosta ciljeva je ostvareno, neki manje neki više (još jednom BRAVO Leon! wink) na pola smo puta, ali ono što se računa jest trud. smile Idemo dalje, korak po korak, toliko nas još Svemira čeka.

Kulerice kojima se nakupi zadaća (khm khm Leona i Tina smile) - uzajamno si pomažu i pomalo rješavaju. I to je super jer prijatelji si moraju pomagati, a ako riješimo zadaću na vrijeme, nema stresa i kasnije imamo vremena za igru i crtanje koliko god želimo. Naravno do spavanja jer i u krpe se ide PLAFON u 23 sata.

I dok KulPongovci rade trening i ulažu trud da dođu do svojih ciljeva, a Mario nas promatra iz prikrajka pa mu dosadimo i čita knjigu raspberry, KulKreativci što drugo nego crtaju. Mali su vidjeli što su radili veliki na KulŠkraberanciji i zaintrigirani su izrazili *pazi sad* SVOJEVOLJNO :O želju da crtaju oko. I tako je i bilo. I moramo reći da je nadasve pohvalno i najviše do sada truda i rada uloženo ikad na radionici da naprave to oko NAJBOLJE IKAD i na način da budu oni sami s njim zadovoljni, a ne mi. Neki su (da ne spominjem imena Kiara :D) jedva ostavili papir i olovku jer su stalno vidjeli što još mogu popraviti. Rezultate vidite sami. I MiniKulerica Cila bila je s nama pokazala nam je kako se crta papiga, dovršila crtež i krenula u razgovor sa curkama (što je i za nju jedan mali koračić naprijed pššššt wink).

I tako mali Kuleri malim koracima prema velikom svijetu. IDEMO DALJE!!!
 

PODIJELITE OVO

Galerija slika

KUL PONG Sponzori i prijatelji