Mirko Maronić
registriran - 2016/2017 KUL PONG KLUB
Rekreativac No.1 koji je s nama od samog početka od 11. mjeseca 2015. a u ovoj sezoni koja trenutno teče postao i naš registrirani član pri HSTS-u, a kao član muške ekipe sa svojim pongovcima dijeli trenutno na visokom drugom mjestu u 4. HL međužupanijskoj ligi.
Mirko nam dolazi na treninge iz Velikog Grđevca i dok su veliki minusi prijevozno sredstvo mu je ono na četiri kotača a čim se temperatura digne iznad nule, on se ukrcava na svoj Mirko bicikl na struju i uz pomoć svoje energije a ponekad i struje pedalira u Bjelovar na trening!
Za one koji ne znaju to je udaljenost oko 30 tak kilometara koje naš srčani Mirko pređe kao od šale i nakon što ga iscedimo na treninigu on se i vratiti kući mora smile Nevjerojatna je energija ovog našeg omiljenog pongovca koji prelazi tolike kilometre samo iz ljubavi prema pingaču ali znamo mi da smo ga baš jako osvojili kao klub kad nas je na godišnjicu sve iznenadio prefinim jankom koji je nestao u trenu ali nećemo ga nikada zaboraviti smile

Mirko je svestrani lik koji se uz sav angažman u klubu bavi još i informatikom a i strastveni je GO igrač - ne znate što je GO? Neću vam otkriti kao ni što još Mirko voli, slobodno bacite oko na stranice na kojima možete pronaći sve Mirkove ljubavi ali i naučiti nešto ili popraviti možda računalo a i saznati ćete što je GO!

KUL PONG Sponzori i prijatelji