Prijateljski klub BiloKlik, prošlu je nedjelju organizirao treći po redu susret ljubitelja fotografije i moramo Vam priznati da nismo znali da će se okupiti toliko dragih i toplih ljudi jer bi nosili sve naše stolove u Trojstvo da smo znali koja će se pozitivna i mrak ekipa okupiti na ovom fora događanju.

Biloklik ekipa vrijedno je radila i pripremila puno sadržaja za njihove goste a jedan od njih smo bili i mi ... naši stolovi postavljeni su kako bi se u trenucima opuštanja između fotkanja prirode, egzibicijskih biciklističkih vratolomija i air soft opakih ratnika fotografi opustili, poigrali ali i nasmijali. Iako nije bilo tako smješno jer je bilo je tu i znalaca ali i onih koji su se baš igrali srcem.

Dok su fotografi slušali predavanja, fotografirali sadržaje koje su imali u ponudi naše kulerice Rea Brigita i Karla Bertic su se s trenerom Marinko Lee Ban upustile se u avanturu air soft svijeta te se okušale u pucanju iz pištolja i mitraljeza a koliko čujemo ide im poprilično dobro kao i s reketima. Damira Mišetić i Denis Cat krivi što kul pong ima novi klub prijatelj i novu dogovorenu aktivnost za starije od 18.

Puno hvala svima koji su pomogli da se ovaj događaj održi jer ste učinili prekrasnu stvar a vi koji niste bili može vam biti žao svima što ste propustili ovo mrak druženje u prirodi s divnim ljudima a još uz druženje s hrpom vrhunskih fotografa među kojima je bio i Petar Sharpeye Sabol čije nestvarne slike osvajaju svijet no vidjeli smo da se se umjesto vretenaca snalazi i s modelima pa će tako naše kulerice imati i mrak slike s ovog druženja iako se njima više od fotkanja svidio air soft i pitaju kad će ponovno jer do 4. Biloklika moraju čekati dugo.

Delimir Hrestak svaka čast na svoj energiji i osmijehu jer Biloklik je sretan što te ima.... hvala i ostatku ekipe koja je i našu Ines Ban primila su svoje redove kao svoju ...

PODIJELITE OVO

Galerija slika

KUL PONG Sponzori i prijatelji